Advies & Ontwerp

PIB Holland denkt graag met u mee over metalen dak- en gevelsystemen!  Wij adviseren architecten over de mogelijkheden om uw wensen te realiseren, daarom schuiven we graag bij u aan de tekentafel aan. Op die manier krijgt u in een vroeg stadium een goed beeld van de opties binnen uw budget

Advies- en ontwerpafdeling

Onze advies- en ontwerpafdeling is er om opdrachtgevers, architecten, adviseurs en gebruikers te ondersteunen bij uw keuze voor detailoplossingen, profiel- of plaattypes, coatings, bevestiging en legering. Er zijn tal van aspecten om rekening mee te houden bij het kiezen van de juiste oplossing.

Uiteraard zijn wij op de hoogte van ontwikkelingen en innovaties op het gebied van metalen dak- en gevelsystemen. Zo krijgt u dus altijd de beste oplossing en leidt onze integrale aanpak tot het beste eindresultaat met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Profiteer van meer dan 40 jaar ervaring en laat u adviseren door PIB Holland.

Bent u als architect op zoek naar innovatieve mogelijkheden voor uw ontwerp? Onze ontwerpafdeling laat u graag kennis maken met ons uitgebreide assortiment metalen dak- en gevelsystemen. Metaalbouw is onze passie en dat willen wij graag met u delen.

Trots op onze referenties

Kantoor van de Kolk, Garderen

ABI, Haarlem

P.C. Hoofdstraat, Amsterdam

Villa West, Rotterdam

Prins Willem Alexander School, Ermelo

Direct contact

Waar bent u naar op zoek?