Gevelrenovatie

Met bijna 40 jaar praktijkervaring weten wij bij PIB Holland hoe wij snel kunnen inspelen op de laatste trends tegen een concurrerende prijs.

Door gevelrenovatie te combineren met isolatie verbetert u het energielabel van uw bedrijfspand. Bovendien betekent gevelrenovatie of restyling in commercieel opzicht veel voor de uitstraling van het pand en het imago van de gebruiker.  U heeft verschillende mogelijkheden als het gaat om gevelrenovatie.

Beschadigde gevelbeplating en randafwerkingen vervangen

Staal is een duurzaam bouwmateriaal, maar helaas niet tegen elke vorm van fysiek geweld bestand. Daarom staat ons een team van servicemonteurs ter beschikking, dat gespecialiseerd is in het herstel- of de vervanging van beschadigde gevelbeplating en randafwerkingen.

Gevel reinigen en overschilderen

U kunt uw gevel (laten) reinigen en overschilderen, deze valt eigenlijk onder onderhoud en reparatie en bieden een tijdelijke oplossing. Het overschilderen van metalen platen is een oplossing op de kortere termijn, het houdt zo’n 5 tot 8 jaar stand. Op de langere termijn moet u dus opnieuw renoveren en bent u waarschijnlijk duurder uit.

Nieuwe beplating aanbrengen

Wij kunnen een nieuwe huid, direct op de bestaande beplating aanbrengen. De oude beplating blijft zitten en de nieuwe beplating is voorzien van een duurzame eigentijdse coating.

Restyle mét extra isolatie

Het verwijderen van de oude gevelbeplating en een extra laag minerale isolatie aanbrengen, behoort ook tot de mogelijkheden. Wij monteren uw nieuwe beplating voorzien van een duurzame coating, op afstandhouders. Extra isoleren in combinatie met restylen optimaliseert uw energielabel en uw onderhoudskosten dankzij de onderhoudsvrije garantie tot 40 jaar.

Verduurzamen

Wij verwijderen de oude gevelbeplating en het oude isolatiepakket en brengen een nieuw carrierpaneel of een hoogwaardig mineraal isolatiepakket aan (Rc > 4.5). Vervolgens monteren uw nieuwe gevelbeplating op afstandhouders, voorzien van een duurzame, onderhoudsvrije coating. Deze optie is duurder maar verlengt de levensduur van uw gebouw met tenminste 40 jaar en verlaagt uw exploitatiekosten op die manier aanzienlijk

Snel schakelen met een Artist Impression

Bij gevelrenovatie zijn constructieve ingrepen in de meeste gevallen niet aan de orde en daarom stelt de overheid in de omgevingsvergunning minder strenge eisen. Meer informatie hierover vindt u op het digitale omgevingsloket.

PIB Holland kan u ondersteunen bij de aanvraag voor welstand met foto’s van de bestaande situatie en een Artist Impression van de beoogde nieuwe uitstraling van uw gebouw. De afgelopen jaren bleek deze aanpak succesvol, de vergunning wordt snel verleend zodat u uw wensen direct kan realiseren.

Trots op onze referenties

Kantoor van de Kolk, Garderen

ABI, Haarlem

P.C. Hoofdstraat, Amsterdam

Villa West, Rotterdam

Prins Willem Alexander School, Ermelo

Direct contact

Waar bent u naar op zoek?