Over ons

Projecten Ingenieurs Bureau Holland B.V., (PIB Holland) is gespecialiseerd in ontwerp levering en montage van metalen dak en gevelsystemen uit sandwichpanelen en geprofileerde plaat. PIB Holland werkt volgens een integrale methode en levert en monteert innovatieve metaalbouwsystemen op maat tegen een vooraf overeengekomen, eerlijke, prijs. Ons project-team ontwerpt, coördineert en monteert jaarlijks meer dan 200 projecten met dak en gevelvullende systemen.

Over PIB Holland

PIB Holland is uw Professionele, Innovatieve en Betrokken partner en maakt deel uit van de HollandGroep.

Professioneel op ieder gebied, van vrijblijvend advies tot opdrachten boven de € 1 miljoen. PIB Holland ondersteunt u al vanaf de ontwerpfase of helpt bij schade en onderhoud.

Innovatief is PIB Holland omdat we met u meedenken en zoeken naar creatieve oplossingen op het gebied van metaalbouwsystemen, waarbij we werken volgens een unieke, integrale methode. Door industriële- en maatwerk producten optimaal met elkaar te combineren bieden wij u de beste kwaliteit tegen een vaste, vooraf afgesproken prijs.

Onze betrokkenheid ervaart u tijdens onze samenwerking. Wij zijn betrokken bij u als klant en weten ons gesteund door ons zusterbedrijf SCH Holland. Hierdoor zijn wij in staat om snel op uw wensen in te spelen bij bijvoorbeeld wijzigingen in de planning of projectspecificatie. Uiteraard betrekken wij ook systemen van buiten de HollandGroep, wanneer deze in uw situatie een betere oplossing bieden.

Trots op onze referenties

Kantoor van de Kolk, Garderen

ABI, Haarlem

P.C. Hoofdstraat, Amsterdam

Villa West, Rotterdam

Prins Willem Alexander School, Ermelo

Direct contact

Waar bent u naar op zoek?