Inspectie & Onderhoud

De metalen dak- en gevelsystemen van PIB Holland hebben een lange levensduur, kenmerkend voor verzinkt en voorgelakt staal. Dit duurzame karakter van onze systemen ondersteunt u met regelmatige en specialistische reiniging en onderhoud.

Graag adviseren wij u over het beste onderhoud aan de hand van periodieke inspecties. Op die manier heeft u zo lang mogelijk profijt van uw metaalbouwsysteem.

Advies

Wij ondersteunen u niet alleen in de ontwerpfase of bij montage, ook lang daarna staan we voor u klaar. Regelmatige schoonmaak is belangrijk dit dient te gebeuren als er vervuiling zichtbaar is, maar ook als het beplatingsoppervlak niet regelmatig door hemelwater wordt schoongespoeld.

Corrosie

Aanhoudende vervuiling en permanent contact met stilstaand water kunnen namelijk leiden tot corrosie van het metaal. Om dit te voorkomen hebben wij speciaal voor het reinigen van uw metalen dak en gevel Cladding Cleaner ontwikkeld. CladdingCleaner is milieuvriendelijk, in wateroplosbaar en PH-neutraal en verkrijgbaar in flacons van 1 en van 10 liter.

Schadeherstel

Bij lichte schade, zoals een schuurplek in de coating die minder diep is dan de oppervlaktestructuur, is het niet nodig om dit te herstellen. Ernstigere schade vraagt wel om herstelwerkzaamheden omdat hierbij corrosie op de loer ligt. Wij werken samen met gespecialiseerde schade herstelbedrijven voor het repareren en overspuiten van gecoate dak- en gevelbeplating. Wij brengen u graag met hen in contact.

Trots op onze referenties

Kantoor van de Kolk, Garderen

ABI, Haarlem

P.C. Hoofdstraat, Amsterdam

Villa West, Rotterdam

Prins Willem Alexander School, Ermelo

Direct contact

Waar bent u naar op zoek?